Motivation, vägen till målet!

Alla inlägg den 17 januari 2013

Av Petra - 17 januari 2013 09:40

Jaha, då har halva veckan redan gått utan att jag riktigt hängt med. Torsdag idag och då även vilodag, eller ja - jobbar ju både på PoG och Granbacken så så mycket vila blir det ju inte. 

Började morgonen hos massören, lagom smärtsamt men oj vad välbehövligt. Idag var kroppen helt okej men som jag redan visste var låren i mindre bra skick. Har problem med kramper i framförallt vänster lår, nu var det så illa att jag knappt kunde böja benet alls. Så de fick sig en ordentlig omgång + jag fick order om att skaffa magnesium/kalcium/d-vitamin. Magnesiumet hjälper musklerna, för att det ska kunna tas upp behövs kalcium. För att sen kalciumet ska kunna arbeta så behöver det d-vitamin, klöddigt?! Tja, en liten aning. Men tydligen finns alla i en tablett så får väl söka lite efter den =)

Igår var jag på gymmet igen och utförde en kopia av förra onsdagen. Löpprogrammet först, 21min á 2,55km, och efter det ett gruppträningspass - Core. Lika härligt som förra veckan och lika lite träningsvärk idag = noll!


 

Ovido - Quiz & Flashcards