Motivation, vägen till målet!

Alla inlägg den 15 januari 2013

Av Petra - 15 januari 2013 16:35

 

Av Petra - 15 januari 2013 09:19

Kom till gymmet ca 19.15 igår = Fullt med folk! Detta gjorde att jag fick börja på crossen, inte min plan men ibland får man ändra om. Så upp på crossen, i med lurarna och trampa på! Jag hatar egentligen att stå på den då löparbanden är bakom, får för mig att folk tittar och "skrattar". Det var det här med självförtroende... Jag lyckades stänga av och gjorde mina 15 minuter, totalt 1.96km Jag valde att köra en vanlig manuell inställning utan något direkt motstånd så när jag hoppade av kände jag mig lika fräsch som när jag började - nästa pass får jag nog göra lite jobbigare.

 

Gick vidare till löpbandet och kunde 20 min och 2,5km senare bocka av fjärde passet på löpschemat. Redan nu märker jag att jag har fått bättre flås och känner mig starkare. Det gäller bara att gå lugnt fram och låta kroppen bygga upp sig långsamt - inte som jag har gjort förr, ökat 1km per gång jag sprungit. Det gillar inte mina musker och leder =P 
Sen var jag duktig och åkte hem, lagade mat, förberedde frukost och tog det lugnt tills det var dags att lägga sig, skönt!

I övrigt händer inte så mycket i mitt liv. Jag jobbar, tränar och är hos hästarna. Micky är fortfarande sisodär och jag känner inte samma glädje till det som jag gjort förr. Det finns hela tiden ett sorts dåligt samvete när jag är där och jag (över)analyserar varje rörelse han gör.. =/ Alice och jag tömkörde honom i Söndags och bägge två är överrens om att det finns en viss rörelsestörning som i några lägen övergår i hälta till nästa ögonblick inte synas speciellt mycket. Vad gör man liksom?!
När det gäller Lilleman så väntar jag på resultat från masklabbet, har fått ett svar att han har små blodmask och odling på stora blodmasken är satt. Så det är de svaren jag väntar på nu för att sen avmaska honom på rätt sätt. =) Sen hoppas jag innerligt att han tar sig när det är gjort!

Ovido - Quiz & Flashcards