Motivation, vägen till målet!

Alla inlägg den 12 april 2013

Av Petra - 12 april 2013 18:30

Jag är verkligen überdålig på det här med att hitta på maträtter. Jag har noll fantasi och kan verkligen inte "se" vad som kan tänkas passa ihop. Och trots jag kollar nätet på alla olika möjliga recept tar jag aldrig tag i och gör dem i slutändan - för det blir sällan som jag trott och blir då istället besviken =P

Jag hade gärna velat kunna sätta ihop en rolig måltid av att bara ta vad som finns i kylan, och jag är grymt imponerad och avis på de som kan. Tänk, man har ju hundratals alternativ varje dag till vad man kan göra =)


För mig är nog mina morgonmål de som är mest "spännande" - Smoothisar i olika varianter. Där vågar jag testa lite allt möjligt, även om det kanske inte är en kombination man tänker på i första taget =) 

Till frukost (på jobbet) har jag inprincip alltid samma - joggi, paulins dinkelflingor, granola müsli och frukt (äpple eller banan är vanligast). Detta blandar jag sen lite olika.

 


Mat
Av Petra - 12 april 2013 14:07

Min bloggapp har tydligen haft spunk sista dagarna. Har skrivit minst 2 inlägg men inga av dem har kommit fram - utan försvunnit helt, kul... =/ Aja, får sammanfatta lite snabbt nu istället.


I Onsdags kväll blev det ett rejält träningspass. Först 45 min på crossen i lugnt tempo, trodde Sassa skulle ha kommit tills jag var klar men nope, så för att hålla värmen uppe blev det både lite promenad och (håll i hatten) ett par minuter på cykeln! Jag kan inte direkt påstå att det var särskilt vettig träning där men blev iaf inte kall =) När hon kom satte vi ganska direkt igång med hennes nya pass. Ett jobbigt men givande sådant, blir nog fler gånger med det! Förutom att jag kände mig duktigt svag i kroppen så var det väldigt roligt att köra styrka igen!

När vi var klara satt vi och snackade en bra stund och höll nästan på att bli inlåsta på gymmet, klockan hade tydligen blivit stängning =P


Ett par timmar senare var jag tillbaka igen för ett nytt pass, en stund på löpbandet först och sen ett bra axel/bröst/rygg pass. Gjorde lite förändringar jämfört med mitt vanliga torsdagspass och var nog bra, känner nästan lite träningsvärk idag =P



Bara aporna som var vakna denna tidiga morgon! ;)   

Ovido - Quiz & Flashcards